Aanwezige faciliteiten

Zelfstandig wonen

met hulp dichtbij

Leven op uw eigen manier

Op Landgoed Rennen Enk leeft u op uw eigen manier. Zelfstandig zolang het kan, gecombineerd met zorg wanneer u daar behoefte aan heeft. Zelfstandig wonen, maar met de Thuiszorg Groot Gelre op ons landgoed is het inhuren van service, comfort en zorg bij u thuis eventueel mogelijk. U kunt ook altijd een beroep doen op de diensten van Insula Dei Huize Kohlmann dat op Rennen Enk het woonzorgcentrum Insula Dei heeft. U kunt niet alleen gebruik maken van een scala aan thuiszorgdiensten, maar ook deelnemen aan de vele activiteiten die in het woonzorgcentrum worden georganiseerd. Een filmpje pakken, een bridgemiddag, een koffie-uurtje, gymnastiek of een kerkdienst in de kapel? U bent van harte welkom.

De diensten kunt u helemaal afstemmen op uw persoonlijke behoeften. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging of maaltijdvoorziening aan huis. Ook kunt u gebruik maken van het restaurant in Insula Dei, de kapper of fysiotherapie. En natuurlijk kunt u voor de kleine boodschappen altijd terecht in de winkel van het woonzorgcentrum. Bent u benieuwd naar de vele extra zorg- en hulpdiensten die u kunt afnemen? Kijk dan op de website van Woonzorgcentrum Insula Dei www.insuladei.nl.

Woonzorgcentrum Insula Dei is onderdeel van DrieGasthuizenGroep.

Wilt u hier wonen?

Wilt u ook graag wonen in één van onze appartementen, dan kunt u dit aangeven door dit inschrijfformulier te downloaden en ingevuld terug te mailen aan info@beheerinsuladei.nl. U kunt ook het ingevulde formulier ook in de brievenbus doen bij Velperweg 139a-10, Arnhem.