Appartementen

Verhuur van onze

appartementen

Op Landgoed Rennen Enk bevinden zich 84 luxueuze huurappartementen, verdeeld over vijf fraaie gebouwen. Elk gebouw ademt zijn eigen sfeer en biedt een keur aan woningen, variërend in grootte en voorzieningen; van tweekamerappartement tot penthouse. Bijzonder aan elk huurappartement is, dat u er zelfstandig kunt wonen, maar ook een beroep kunt doen op de zorg of hulpverlening van woonzorgcentrum Insula Dei dat ook op het landgoed gevestigd is. Daarover leest u meer bij faciliteiten.

Kenmerken

  • Grootte: 140 en 142 m2
  • Aantal kamers: 2 en 3 kamer appartementen
  • Huurprijs: ca. € 1.985 en € 2.435 (onder voorbehoud).
    De huurprijs is excl. verbruik water, warmte en elektra en excl. € 95
    servicekosten.

Nu te huur

Appartementen welke in de verhuur zijn gekomen

Filter op locatie:

Een ruim penthouse met een groot terras uitkijkend richting Velperweg en op het park. 2 ruime slaapkamers met aangrenzende grote badkamer. Ruime living aan het terras met grote raampartij en schuifpui. Daarnaast een compleet ingerichte keuken met bijkeuken. De huurprijs...

Stellen Enk

Recent verhuurd

Een groot appartement van ca. 140 m2 met een loggia (dit is een inpandig balkon maar met schuiframen door deze te openen zit u toch buiten in het zonnetje). Dit appartement beschikt over 2 badkamers die aansluiten op de slaapkamers,...

Stellen Enk

Recent Verhuurd

Landgoed Rennen Enk

Landgoed Rennen Enk ligt aan de mooie Velperweg in Arnhem en heeft appartementen in diverse gebouwen. Zelfstandig wonen, maar met de Thuiszorg Groot Gelre op ons landgoed is het inhuren van service, comfort en zorg bij u thuis eventueel mogelijk. Huren in de vrije sector, dit kan in Stellen Enk, Rennen Enk, Mariën en Velper Enk. In Stellen Enk zijn dit ruime 3-kamerappartementen, 38 totaal verdeeld over 2 gebouwen en wel tot ca. 140 m2. Rennen Enk is een Rijksmonument, hier zijn ook een aantal appartementen om zelfstandig te wonen. Mariën en Velper Enk zijn toe aan een verbouwing. Na het gereedkomen van de nieuwbouw zullen de huurders tijdelijk of voor langer naar de 36 nieuwe appartementen verhuizen.

Wilt u hier wonen?

Wilt u ook graag wonen in één van onze appartementen, dan kunt u dit aangeven door dit inschrijfformulier te downloaden en ingevuld terug te mailen aan info@beheerinsuladei.nl. U kunt ook het ingevulde formulier ook in de brievenbus doen bij Velperweg 139a-10, Arnhem.