NIEUWS

Werkzaamheden Velperweg

25 maart 2024

BEREIKBAARHEID INSULA DEI

U heeft de borden op de Velperweg wellicht al gezien. 4 maart zijn de werkzaamheden aan de Velperweg gestart.

Met de auto
Hoewel het lijkt alsof de Velperweg vanaf het kruispunt met Bronbeek vanaf maandag al afgesloten is, zal de afsluiting in de 1e fase (maart t/m juli 2024) ter hoogte van de Huijgenslaan beginnen.

Tekening 1e fase maart t/m juli 2024:

 

 

 

 

 

 

 

 

De Oude Velperweg van en naar de Wichard van Pontlaan is dan dus nog steeds een doorgaande route. Houd u wel rekening met vertragingen. Een andere optie is om via het Lange Water (langs Intratuin) te rijden en bij Bronbeek de Velperweg op te rijden. LET OP! Het is niet meer mogelijk om vanuit het centrum via de Velperweg naar Insula Dei te rijden en andersom. Volg van en naar het centrum de aangegeven omleiding.

Met de bus
Vanaf maandag zal de bus een andere route rijden. De bushaltes Huijghenslaan, Esperantolaan en Vondellaan worden tijdelijk niet aangedaan. Halte Bronbeek en station Presikhaaf wel. De bus zal van en naar het centrum van Arnhem door de wijk Plattenburg rijden. Hiervoor zijn bussluizen aangebracht. Deze route is niet beschikbaar voor autoverkeer. Zie ook het kaartje op de volgende pagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per fiets
Het streven van de gemeente Arnhem is om fietsers zo min mogelijk te laten omfietsen. Voor fietsers van en naar Velp kan de nieuwe doorfietsroute langs het spoor het beste benut worden. Zie ‘de fietser’ op bijgevoegd kaartje:

Tot slot
De gemeente Arnhem heeft op hun website de nodige informatie staan. Het landgoed met een woonzorgcentrum moet altijd bereikbaar blijven voor hulpdiensten en wordt rekening gehouden met bezoek, leveranciers en werknemers. Niet alle informatie die op de website staat, is van toepassing op ons.

Met vriendelijke groet,
St. Beheer Insula/St. Stella Maris
J. Janssen, directeur

Meer Nieuwsberichten

Een mooi en bijzonder project, daar wil je ook als aannemer even bij stilstaan. Het weer was mooi op 19 maart jl., dus een
Enkele jaren geleden is er een video gemaakt om een mooie indruk te krijgen van het landgoed.
1 januari 2024 zijn we begonnen met de bouw van 36 appartementen op landgoed Rennen Enk