Nieuwbouw

Nieuwbouw gestart

van 36 huur appartementen

St. Beheer Insula Dei gaat 36 huurappartementen bouwen voor senioren die zelfstandig willen wonen op landgoed Rennen Enk in Arnhem. De appartementen liggen straks verscholen in het groen en ontsluiten op een transparant atrium dat tegelijk als sociale ontmoetingsplek gaat dienen.

Duurzame energie

Bijzonder is dat de energieopwekking door een ijsbuffer wordt gerealiseerd. Dit is een relatief nieuwe vorm van duurzame energieopwekking als alternatief voor een WKO-installatie.

Start bouw

November 2023 is de start van de bouw. Waar voorheen de tijdelijke parkeerplaats was voor lang parkeren, is plaats gemaakt voor de bouw van nieuwe duurzame appartementen verscholen in het groen.

Kenmerken

  • Grootte: 75 en 85 m2
  • Aantal kamers: 2 en 3 kamer appartementen
  • Huurprijs: ca. 1.300,– en 1.400,– euro (onder voorbehoud).
  • De huurprijs is excl. verbruik water, warmte en elektra en excl.
    servicekosten (deze kosten moeten nog nader berekend worden).

Landgoed Rennen Enk

Landgoed Rennen Enk ligt aan de mooie Velperweg in Arnhem en heeft appartementen in diverse gebouwen. Zelfstandig wonen, maar met de Thuiszorg Groot Gelre op ons landgoed is het inhuren van service, comfort en zorg bij u thuis eventueel mogelijk. Huren in de vrije sector, dit kan in Stellen Enk, Rennen Enk, Mariën en Velper Enk. In Stellen Enk zijn dit ruime 3-kamerappartementen, 38 totaal verdeeld over 2 gebouwen en wel tot ca. 140 m2. Rennen Enk is een Rijksmonument, hier zijn ook een aantal appartementen om zelfstandig te wonen. Mariën en Velper Enk zijn toe aan een verbouwing. Na het gereedkomen van de nieuwbouw zullen de huurders tijdelijk of voor langer naar de 36 nieuwe appartementen verhuizen.

Wilt u hier wonen?

Wilt u ook graag wonen in één van onze nieuwbouw appartementen, dan kunt u dit aangeven door dit inschrijfformulier te downloaden en ingevuld terug te mailen aan info@beheerinsuladei.nl. U kunt ook het ingevulde formulier ook in de brievenbus doen bij Velperweg 139a-10, Arnhem.

Laatste ontwikkelingen

Een mooi en bijzonder project, daar wil je ook als aannemer even bij stilstaan. Het weer was mooi op 19 maart jl., dus een
1 januari 2024 zijn we begonnen met de bouw van 36 appartementen op landgoed Rennen Enk

Volg onze nieuwbouw